Velkommen til min dagpleje

 Jeg hedder Helle og er født i 1978. Jeg er gift med Martin og vi har 2 dejlige børn. Nicklas (2004) og Nanna (2007).

I huset bor også vores lille hund Futte .Vi bor i et dejligt område, hvorfra der ikke er langt til skov, sø og geografisk have som vi bruger flittigt.

Jeg har været dagplejer siden 2005, og har taget uddannelsen som pædagogisk assistent i 2014, fordi jeg synes det er spændende at følge og lære om børns udvikling. 

Et godt forældre samarbejde er utroligt vigtigt for mig, hvor vi har en åben og ærlig dialog omkring jeres barn, som kan danne grundlag for en god hverdag for jeres familie

Jeg opfordrer jer derfor til altid at spørge ind, hvis der er noget I undrer jer over og ser frem til et godt og åbent samarbejde med jer.


 

Uge 25. Det er dejligt, at være tilbage. Vi har rigtig hygget i denne uge. Besøget ved cirkus Arena var det bedste, hvor vi så heste og elefanter. En tur i geografisk have blev det også til og det ser ud som om sommervejret igen er på vej, så det bliver dejligt. Vi har sagt farvel til Elias og Tristan, som kommer og besøger os inden sommerferien, det ser vi frem til. Tristans lillebror Harald er startet. Det går super godt og pigerne er utrolig glade for ham. De passer godt på ham. Rigtig god weekend.

Åbne og lukketider se MitKolding

Lukkedage 
Grundlovsdag, den 5. juni
24. december