Velkommen til vores stordagpleje

Jeg hedder Anette Thomsen er født i 1979. Jeg er gift med Michael, sammen har vi to børn, Tobias født 2002 og Alberte født 2005. Mit hjem er røgfrit. Jeg har været ansat som dagplejer siden 2009.

Jeg er aktiv, og jeg har bl.a. været spejder i 20 år og er spejderleder for de mindste. 

Jeg hedder Gurli Damgaard født i 1957. Jeg er gift med Arne. Jeg har to voksne børn Anette og Kenni og 3 børnebørn, Tobias, Alberte, Anna.Jeg startede som dagplejer i 2009. Jeg er ikke ryger. Jeg er aktiv med gymnastik og zumba. Jeg har tidligere været leder for forældre/barn gymnastik.

Vi er ansat som en stordagpleje , og vi har dagpleje i forlængelse af Anettes hus. Vi er mor og datter og et super godt team.

Vi giver børnene en tryg hverdag, fyldt med oplevelser, leg, sang, gymnastik, dans, ude og inde.
Vi møder det enkelte barn, der hvor barnet er i sin udvikling. Vores mål er, at få selvhjulpne, trygge børn , der er godt rustet til at komme videre i livet.

Da vi er 2 dagplejere sammen, deler vi ofte børnene op. Hvis det er dårligt vejr, er de små f.eks. ikke så længe ude som de store.

Vi besøger  `Lilleskoven ` og sportspladsen, hvor der er store muligheder for at udfordre motorikken og følge årets gang.

Vi vægter et godt forældresamarbejde, hvor vi har en god og positiv dialog omkring jeres barn.

Vi glæder os til at møde jer og jeres barn.

Velkommen i vores dagpleje.


Åbne og lukketider se MitKolding

Lukkedage 
Grundlovsdag, den 5. juni
24. december