Sådan bor vi

Sådan bor vi

Daginstitutionen Firkløveret er en integreret daginstitution (0-6 årige børn), som indeholder 12 vuggestuebørn og 55 børnehavebørn fordelt på to mindre adskilte institutioner i Sdr. Bjert (Abildvej 1 og "Huset" Engløkke 5B.

Abildvej 1: Tlf. nr. 2960 9603 (Bhv. afd.) 2962 7057 (vuggestuen)

På Abildvej finder man børnehavegruppen Troldene (ca. 25-27 børn) og vuggestuegruppen (12 børn). Institutionen omkranses af skøn natur som giver mulighed for et dejligt udeliv på naturområdet "marken" i forbindelse med den veletablerede legeplads. Frugttræer giver anledning til skygge og leg. Vuggestuegruppen er placeret separat i forhold til børnehavegruppen, lige så med egen indhegnet legeplads. Men både vuggestuen såvel som børnehavens børn nyder godt af og lærer meget af besøg hos hinanden. Fra køkkenet serveres dejlig varierende sund mad til vuggestuebørnene.

Huset: Tlf. nr. 2962 6651

På Engløkke 5B finder I institutionen "Huset" der indeholder en børnegruppe på ca. 28-30 børn. Institutionen er placeret lige ved Bjert - Central skole (ved skolegården). Et hyggeligt hus i flere etager der også giver mulighed for leg i mindre rum som eksempel kan nævnes "tumleren" på første sal der med pudder og bygge klodser opfordrer til forskellig artet leg. Legepladsen er en gammel have med store træer hvor børnene har rig mulighed for at lege blandt andet på moon-car banen med klatrevæg, sandkassen, rutchebanen, gyngerne, bålstedet m.v.

Sdr. Stenderup: Tlf. nr. 2328 8561

Sdr. Stenderup er en børnehave under det gamle Børneunivers, som 1.8.2018 fusionerede med børnehaven Firkløveret i Sdr. Bjert.

Børnehaven er normeret til ca. 25 børn i alderen 3-6 år. Børnehaven ligge i en skøn natur på Stenderuphalvøen. Børnehaven er en ny institution, som blev etableret under navnet Børneuniverset.