Gæstehuset

Velkommen til Gæstehuset Troldblomst.

 

I gæstehuset er der tilknyttet 3 faste pædagogmedhjælpere. Det er Dorthe K, Anne BS og Marlene. De vil sikre, at jeres barn får en tryg og omsorgsfuld dag her i Troldblomst og tage godt imod jer og jeres barn. Det er vigtigt at I giver information videre, som vedkommer barnet, så vi kan tage os bedst muligt af det. Ved sygdom i Gæstehuset dækker institutionens øvrige personale eller vikarer ind. Medarbejderne er ansat i Børnehuset Troldblomst og børnene er indskrevet i dagplejen. Derfor er det dagplejerne og konsulenterne under dagplejen, der har det dybe forældresamarbejde og ansvar for børnenes grundlæggende trivsel og udvikling.

Åbningstider:

Mandag-torsdag 6.30-16.30

Fredag 6.30-16.30

Gæstehusets telefon: 24415866

Institutionens telefon: 51481370

Værdier i Gæstehuset:

Da gæstehusets brugere kommer fra dagplejen, er hverdagen selvfølgelig tilrettelagt i overensstemmelse med dagplejens værdier og rytmer. Stuen er tryg og afgrænset, så den ligner det miljø børnene kender. Gæstehuset har egen indgang og er fysisk adskilt fra resten af huset, med en dør der kan lukkes. Når der er flere børn i gæstehuset trækker vi derind, men er der få børn, vil vi gerne kunne besøge børnene i vuggestuen, eller invitere vuggestuebørn ind i gæstehuset, så der er varieret mulighed for leg og fællesskab med andre børn. Vi tager selvfølgelig hensyn til de enkelte børn og de behov de har.

 I vil kunne få uddelt vores velkomstfolder hos jeres dagplejer. Deri kan I læse om praktiske informationer og mere om hverdagen.

I er altid velkommen til at ringe, hvis I har spørgsmål forud for at jeres barn skal passes i Gæstehuset.